фото: Matthew Yohe (talk), УикипедияНе се споменава до коя компания е била

...
фото: Matthew Yohe (talk), УикипедияНе се споменава до коя компания е била
Коментари Харесай

Формуляр за кандидатстване за работа на младия Стив Джобс, попълнен от самия него, отива на търг

фото: Matthew Yohe (talk), Уикипедия

Не се загатва до коя компания е била подадена кандидатурата.

Джобс е единствено на 18 години и евентуално одеве е напуснал колежа " Рийд ", в Портланд.

Формуляр за кандидатстване за работа на младия Стив Джобс, запълнен от самия него, отива на търг.  за работа на съоснователя на Appe е продадена за 175 000 $ през 2018 година и в този момент още веднъж е търг, който би трябвало да завърши на 24 март, предава Еntrepreneur. 

Молбата за работа е от 1973 година, когато Джобс е единствено на 18 години и евентуално одеве е напуснал колежа " Рийд ", в Портланд, Орегон, където следва британска литература за шест месеца.

В молбата за работа има и правописни неточности, в това число и изписаното с дребна писмен знак фамилно име на Джобс. В описанието Джобс акцентира своя опит и специфичните си умения в региона на електронните технологии и цифровия дизайн.

Като предходен опит основателят на iPhone е написал " дизайнер и инженер в технологиите ", като още веднъж с дребни букви е записал името на Hewlett-Packard, от където е натрупал прочут опит в сферата.

Не се загатва до коя компания е била подадена кандидатурата.

През 1974 година предприемачът се причислява към компанията Atari като механик, където работи със Стив Возняк малко преди да основат Apple.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР